maandag 14 april 2014

Straffe Madammen - Madam 3: Mai Designs

Bij de naam Mai Designs zou je denken aan een heel team te verwachten.. Het is 1 dame die heel de Mai Designs op zichzelf eventjes een ladder hoger tilt.


Die dame is zo, die éne wervelwind uit de duizenden, eentje die iedereen positief tracht aan te moedigen - vriend & vijand - eentje die zeer principieel en consequent met alle liefde de wereld zich achter Mai Designs staat. Ze is een moeder, een vriendin van alleman en een tettermadam. (oh jawel :p)

Ik kan u vertellen dat ik onder de indruk ben vanhaar ...en zelfs bijna trots over hoe ze haar stofjes verslaving mooi onder de knie heeft. Ik... kan daar nog veel van leren!

Wie is ze nu?

Sabrina is de verfijnde en unieke madam achter Mai Designs, eentje om naar op te kijken! En vooraleentje waar jij al je toekomstige tassen, patronen, op jouw op maat gemaakte én multifunctionele gsm hoes zal vinden!

Ze is een top madam!

Je vind ze hier (pinterest) en hier (facebook) en hier (blogspot) en ergens hoog en droog in ons buurland Nederland.Van haar kreeg ik de Liebster Award.. maar later daar meer over! :)

1 opmerking:

  1. **bloost*** en huilt en lacht en bloost Wauw Linde!! jeetje wat moet ik zeggen? :D

    dank je wel lieve Linde, dat zijn heel liefdevolle woorden die je me daar toestuurt <3

    *Het tasje Uit met Kids is het tasje dat Sarah Martens maakte naar aanleiding van het tiny Anniek patroontje.. daar ben ik ook zeer trots op :D

    BeantwoordenVerwijderen