zaterdag 26 juli 2014

Recept: Snel & Simpel Apertiefje

Ik heb nog eventjes geen zin om de huishoudelijke taakjes te beginnen, dus laat ik jullie eventjes een fijn, snel en lekker hapje delen.
Ik dacht dat iedereen deze al kende maar alle bezoek die we nu krijgen heeft dit nog nooit gegeten. Tijd om te delen dus.

Wat heb je nodig? Wraps, beleg en smeersel. Ben je al mee?

Beleg kan zalm, parma ham, carpaccio, .... zijn. Smeersel kan boursin, smeerkaas, philadelphia, chavroux,.... zijn. Heb je graag dat extra'tje meer? Varieer eens met Pesto, basilicum en Mozarella!

Kortom, je kan eindeloos ver gaan met deze snelle aperitief hap. Maar je basis is steeds de wrap.

- Men neme 1 wrap en smeer deze in met jouw alom favoriete 'smeersel'. Ik koos bij deze foto's te maken  voor Boursin Kaas met Fijne Kruiden.
- Men belegt de besmeerde wrap met het 'beleg'. Ik nam hier gerookte zalm
- Men werkt dit af met kruiden naar voorkeur. Ik deed dit niet, boursin & zalm samen vond ik zacht van smaak en perfect in evenwicht. (mijn bezoek daarentegen miste peper en andere).
- Men rolt de wrap met de meeste liefde op
- Men prikt er stokjes in (zo blijft deze rol goed zitten en valt hij niet uit elkaar als je begint aan de volgende stap)
- Snij tussen de stokjes de wrap in schijfjes en......SERVEER!


Hoppaaaa... meer tekst dan het eigenlijk werk is :)


Smeer, beleg, varieer & geniet!! Oh... vergeet de cava of de Mojito niet eh ;)



2 opmerkingen:

  1. Ha, eerst de stokjes en dan snijden, da's wel een goeie tip :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja eh, werkt perfect! Anders valt ie toch uit elkaar en heb je een 'hoopje wrap' :)

    BeantwoordenVerwijderen